Verkstedtjenester - Stryn Mek. Verksted

Nordfjordvegen 783
Langeset, 6783 Stryn
Sentralbord: 57 87 67 50
Go to content


Vi leverer komplette verkstadstenester
for bilen din ...


Verkstadtenester
Vår verkstad utfører alt av dine behov for service og reparasjonar på din bil.

Vårt fagpersonell har lang erfaring og er fagleg godt kursa for å ta hand om din bil.
Vi er autorisert bilverkstad av Statens Vegvesen og har vi alle godkjenningar for å utføre
vedlikehald og reparasjonar på personbil og lett lastebil < 7500 kg .

Vi er medlem i NBF (Norges Bilbransjeforening) og godkjent «Miljøfyrtårn» bedrift.

Stryn Mek.Verksted har karosseriavdeling med eige lakkanlegg. Vi har eigen godkjenning av Statens Vegvesen som bilskadeverkstad, og utfører alt innen store og mindre skader på din bil.

Vårt verksted kan reparere større skader i kl 3 og utfører iflg.  dokumentasjon bilfabrikkens data og målebrev og etter «sikre bilskader» standard.
Har du ein skade, kan vi utføre dette på rask, og fagleg måte. Om du har behov for transport eller berging, samarbeider vi med bilbergarar for dette.

Når vi skifter frontruten på bilen din benytter vi vår kompetanse, avanserte søkeverktøy, og vårt nettverk av europeiske partnere til å finne akkurat den riktige ruten for bilen din.

Majoriteten av våre glass leveres av AGC, Saint-Gobain og Pilkington, som er den samme produsentene som de fleste europeiske bilfabrikantene benytter.

Drop Off keramisk lakkbeskyttelse/lakkforsegling er et unikt hybridprodukt. Denne lakkbeskyttelsen tåler alle typer av avfetting bedre enn tidligere generasjoners lakkbeskyttelse som er voks- eller polymerbaserte.

Drop Off er hele 1600 % hardere enn vanlig voks! Hardhetsgraden er 9H
Drop Off  holder i opptil 5 år om bilen vaskes regelmessig på en profesjonell måte. Bilen skal inn til
vedlikeholdsvask en gang i året for å opprettholde garantien.

EU-kontroll, eller periodisk kjøretøykontroll (PKK), er en lovpålagt sjekk av bilen din som har til hensikt å gi en tryggere og mer miljøvennlig bilpark. Som bileier er det med andre ord ditt ansvar å sørge for at kjøretøyet ditt blir kontrollert og godkjent innen kontrollfristen, for å unngå bruksforbud og begjæring om avskilting.

MERCASOL RUSTBEHANDLING:
 
Vår verkstad er med i kjeden «Norsk Antirust» og MERCASOL . Vi utfører rustbehandling på personbiler og varebiler. Dersom det er rust på bilen utfører vi sandblåsing etter avtale før behandlingen.
Mercasol er markedsledar og er Norges største kjede av antirustverkstader.
Mercasol produserast av Auson AB i Sverige, som er nordens største produsent av antirustmidler.
Moderne produkter som er tilpassa vårt klima og miljø. Produkta er harmonitestede produkt og godkjent etter gjeldande standard. Kontakt oss for gratis besiktigelse og pristilbod.

Back to content